think out of the box
DELTA DESIGN

Naša priča

Osnovani smo 1993.g. u Ozlju te do danas kontinuirano rastemo i razvijamo se zahvaljujući stalnoj suradnji s našim klijentima.

Specijalnost nam je izrada svih vrsta reklama, 3D slova, totema, vanjsko i unutarnje brandiranje prostora, priprema i apliciranje raznoraznih folija poput folije za zaštitu od sunca, oslikavanje vozila i izloga. Posebno možemo istaknuti suradnju sa tvrtkom 3M čiji smo autorizirani partner.

Značajna tehnologija kojom raspolažemo kao i flota vlastitih vozila  , omogućava nam da pratimo sve svjetske trendove u našoj djelatnosti. Također, dugogodišnja suradnja sa stalnim dobavljačima  garantira korištenje najkvalitetnijih materijala za izradu naših proizvoda.

Imamo veliko iskustvo radova i na tržištima van Hrvatske i to u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Bugarskoj. To ne bi bilo moguće bez konstantne edukacije naših stručnih i kvalificiranih radnika koji predstavljaju temelj uspješnog poslovanja svih ovih godina. 

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DELTA DESIGN

MI ČINIMO VAŠ BRAND PREPOZNATLJIVIM

30
Uspješnih godina
30
Zaposlenika
2
Proizvodnih pogona
30
Strojeva
15
Vozila
750
Odrađenih projekata
Pokreni video

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Pokreni video

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.